Roodborstje

En wat doe je als de pot pindakaas bijna leeg is.
Leg of hang hem in de tuin en de vogeltjes doen de rest, ze eten hem helemaal leeg en schoon. Is zo grappig om te zien.

Had er al heel snel de musjes en de meesjes bij, maar het roodborstje heeft er wel het meest van zitten eten.

Advertenties

17 thoughts on “Roodborstje

 1. Wij eten zelf geen pindakaas, dus hangen we een volle op. Maar als je vorig jaar dacht dat de vogeltjes ervan aten, dan had je het mis. Maar mondjes, nou ja snaveltjesmaat. De grootste snoeper was een muisje. Jouw muisje misschien?

 2. Ja dit ga ik de komende winter ook doen maar dan met volle potten en ik wil er zo’n speciale houder voor hebben zodat je hem op kunt hangen. Leuk dat de Roodborst er zo dol op is.

 3. schitterende plaatjes tiny dit idee had ik van de week pas gehoord ik kon niet geloven maar nu ik jou plaatjes zie ben ik ervan overtuigd .de potje ligt al klaar vandaag hadden ze liever de vetbal de pindakaas nog niet .op internet las ik wel dat niet zo goed was voor hun ,ik denk ook net als bij de mens vogeltjes geniet met mate want schijnt zout te zijn ook .veel groetjes corina

 4. Je doet wel de nodige moeite de vogeltjes naar je tuin te lokken. En dat wordt beloond. En nu heb jij op jouw beurt weer een serie mooie foto’s.
  Het is bijna niet te geloven dat ze helemaal de pot inkruipen om die leeg te snoepen.

 5. Ik dacht hetzelfde als Jan K. ….Het befje heeft precies dezelfde kleur als de pindakaas of zou hij er al zoveel van gesnoept hebben? Ik was bij Intratuin en daar waren de potten al helemaal uitverkocht :( Ze vliegen de deur uit ;)
  Je hebt hem geweldig op de foto gezet, vooral foto 3 is prachtig!
  Fijne dag en groetjesssss…Ria.

 6. Ik heb een halve lege cocosnootschelp met een touw door zodat ik ze kan ophangen.die smeer ik vol met pindakaas. Een lust al deze acrobaten bezig te zien.
  Wat staat het roodborstje er prachtig op.Heel knappe foto’s Tiny.

  • Mooi hè, die roodborstjes lekker smullen aan de pindakaas. Bij ons in de tuin hangen we iedere week een volle pot pindakaas op. Iedereen eet er van, Bonte spechten, eekhoorntjes, boomklevers, roodborstjes en natuurlijk de diversen soorten mezen. Een lust voor het oog.
   Fijn weekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s