16 thoughts on “Eindelijk lente !!

 1. Heerlijk het mooie weer, de vogels die druk bezig zijn met op en aan vliegen… en dan het jonge leven dat nog onstabiel op de pootjes staat te wiebelen… dat moet wel de lente zijn…

 2. Prachtige foto’s van de schapen en de lammetjes. Ik heb ze vanmiddag sporadisch tijdens het fietsen ook gezien. Gelukkig weer een beetje opgeknapt, hoewel het begin tegen de wind moeizaam was, maar uiteindelijk heerlijk gefietst met 20 graden, maar weinig zon, want veel sluierbewolking.
  Jammer dat de vooruitzichten voor het weekend niet geweldig zijn.
  Groetjes

 3. Gaat hard hier hoor met de lente mooi die lammetjes in de wei. Je vorige log met de vogels was ook al zo mooi, bijzonder hoor dat je zoveel verschillende soorten in de tuin hebt.

 4. Het is wel te zien dat je een tijdje om de lente hebt moeten zoeken, Tiny, want dit zijn geen kleine lammetjes meer, maar al flink uit de kluiten gewassen lammeren. :-)

 5. Hoi Tiny,
  Heerlijk dit mooie weer, ook al is het maar van korte duur.
  En schapen met lammetjes in de wei is het ultieme beeld dat de lente in het land is.
  Fijne dag.
  gr.
  Ton

 6. Wat een mooie lente foto s ,De schapen nog goed in de wol .Ik vond het altijd een fijne tijd als de schapen van hun vacht werden ontdaan .we hadden zelf ook schapen en heb de wol gekaard gesponnen en menig vest of trui van gebreid.Niets wat warme zit dan schapenwol ,Fijn lente weekend en groetjes Jan en Dinie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s