Giraf in Emmer zoo

dierentuin 093

dierentuin 098

dierentuin 109

dierentuin 110

giraf3

Vandaag mijn laatste vrije dagje van het lange weekend, wat ga je doen ??
Zag dat mijn abonnement alleen nog vandaag geldig was, dus denk ik pak de camera en ga.
Was er al om 11 uur niet druk en prachtig weer.
Deze giraf had wat moeite om te kunnen drinken.
Veel jonkies gezien, maar die komen later wel.
heb mijn archief weer goed kunnen vullen ;-)

Kijk ik op mijn pasje van de dierentuin, zie ik tot mijn verbazing dat het automatisch verlengd word of men moet 2 maanden van te voren schriftelijk opzeggen. Vergeten dus
Dus we kunnen weer een jaar of ” moeten ”
Ben het niet zo eens met de automatisch verlenging, maar goed dan had ik moeten opletten.maar goed het is altijd open en leuk om er heen te gaan.

15 thoughts on “Giraf in Emmer zoo

 1. Ik moet zeggen dat ik me wel erger dingen kan voorstellen waar je nog een jaar aan vast zit en wij kunnen mooi meegenieten van de mooie foto’s zoals deze ;0)

 2. Apart dat je moet opzeggen!
  Ik heb namelijk acceptgiro en ik vergeet het altijd. Dit jaar ook pas 2 maanden later weer aangevraagd en daar maken ze toch geen probleem van! Heb althans nog geen aanmaning oid ontvangen.
  Die giraf staat daar volgens mij vaak. Ook wij hebben hem een aantal weken gelee gespot.

 3. Juist morgen gaat er een regeling in, dat verzekeringen, telefoon- en internetabonnementen etc. niet meer automatisch verlengd mogen worden. Weet niet of dat ook voor de dierentuin geldt!! Maar er zijn ergere dingen, hoewel in deze mindere tijden, moeten we “op de kleintjes letten”, zoals onze bekende grootgrutter ooit riep!
  Maar leuke foto’s van de giraf. Zoals iedereen en ook de dieren hadden we allemaal dorst vandaag!
  Groetjes

 4. Grappig gezicht hoe die giraf probeert te drinken… je kunt de giraf in ieder geval zien groeien het komend jaar..)))) Wel leuk zo’n abonnement toch..

 5. ja snapt zeker wel waarom een giraf het meest kwetsbaar is als die staat te drinken:-)

  mooi gezicht dat wel, maar je zult maar dorst hebben en een stel monsters om je heen brrr dan is het wel weer een ander verhaal hé,

  geniet van je vakantie dagje :-)
  xxx

 6. De weerspiegeling van de giraffe maakt het geheel wel erg mooi.

  Ik heb ook altijd een hekel aan dat systeem van automatische verlenging. Maar het is voor ons wel boffen dat je nog een paar keer moet. ;-)

 7. Die kleine lettertjes toch! ;) Mooie serie en wat een gedoe om een slokje te drinken … je zult maar van die stelten onder je lijf hebben! ;)
  OT: Er wordt gewerkt aan een minder ingewikkelde code en er wordt bekeken of het optioneel kan worden gemaakt, zodat de Aminus3-leden zelf kunnen bepalen of er al dan niet een spamcode ingevuld moet worden. We wachten geduldig af …

 8. Die automatische verlenging van abonnementen en lidmaatschappen zouden ze zolledig moeten verbieden. Ik heb er de pest aan.
  Afijn, als het een beetje meezit krijgen wij het komende jaar dus wel meer van dit soort prachtige plaatjes vanuit Emmen te zien. :-)
  Ik vind het altijd wel een bijzonder gezicht om een giraffe te zien drinken, de mooie weerspiegeling maakt het hierboven helemaal af.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s